SOLSIA

 ↓ 

SOLSIA er Lommedalen Caterings elskovsbarn; 

Den best bevarte hemmeligheten i Lommedalen er det helt sikkert. Vi ligger kanskje ikke mest sentralt til, men vi gjør vårt beste for at det skal være verdt å ta turen opp til oss! Vi lager hjemmelaget, herlig og ærlig mat som vi er sikre på at du vil sette pris på!

ALLE ER VELKOMNE!

Hellerudveien 51, 1350 Lommedalen er stedet. 

LOMMEDALEN

CATERING

Vi er flinkere til å oppdatere vår facebooksiden enn denne nettsiden så trykk gjerne på logoen (ovenfor) så tar den deg til vår facebooksiden.

Er du ekstra snill så gir du oss en 'LIKE' også.

BAKEVARER; meget gode boller

 Vi baker alt selv! Vår egen bolleoppskrift krever både lang elte- og hevetid, men det er verdt det! Vi fyller bollene i takt med årstiden; blåbær på sommeren og epler fra egne trær på høsten. Det handler om nærhet til råvarene og om å lage noe utenom det vanlige. Det er ikke mange steder du kan handle bakevarer av den samme personen som lagde de, men det kan du hos oss! 

KAFFE;

 Vi får vår kaffe fra Solberg & Hansen og kan med det tilby et variert utvalg av kaffe i takt med sesongene. Som med bakevarene; handler det om en historie, så ta deg tid og les om kaffen du drikker, utforsk smakene! Og kanskje finner du en ny favoritt.

Arrangementer & Selskaper

Lommedalen Catering kan arrangere det meste av festligheter eks. bryllup eller bursdagsfeiring eller noe annet gøy

Ta kontakt med oss (tlf 67561246 eller send oss en mail) 

FROKOST, BRØNCH & LØNSJ;

Vi kan tilby en rekke alternativer: Avocadotoast, maltet sjokoladegranola med yoghurt, den klassiske egg og bacon. Vi har som oftest en dagens rett, som kan variere fra kylling shawarma på hjemmelaget pita til blomkålsuppe eller 'posh toast' på grillen med serranoskinke, ridderost og hjemmesyltet løk. 

HVORDAN FINNE OSS;

Adresse

Hellerudveien 51

1350 Lommedalen

Åpningstider kjøkken
Mandag - fredag 08:00 - 16:00
Helg etter avtale

Noe du lurer på?

Tel. 67 56 12 46

post@lommedalencatering.no

Vakttlf: 906 90 477 / 997 97 421