NorgesCatering har kjøpt opp AB Selskapsmat

NorgesCatering har kjøpt opp AB Selskapsmat Asker og Bærum Selskapsmat har blitt kjøpt opp av NorgesCatering. Dette styrker vår posisjon i markedet, og vi vil kunne håndtere enda flere oppdrag. I 1982 startet Asker og Bærum Selskapsmat å levere herlige retter til alle tenkelige anledninger. Flere år etter, i 2006, ble NorgesCatering etablert. Selskapet startet […]

NorgesCatering har kjøpt opp AB Selskapsmat

Asker og Bærum Selskapsmat har blitt kjøpt opp av NorgesCatering. Dette styrker vår posisjon i markedet, og vi vil kunne håndtere enda flere oppdrag.

I 1982 startet Asker og Bærum Selskapsmat å levere herlige retter til alle tenkelige anledninger. Flere år etter, i 2006, ble NorgesCatering etablert. Selskapet startet som en hobbybedrift, men vokste for hvert år. I dag omsettes det for titalls millioner, og vi sørger for å mette både store og små over hele landet. I 2018 valgte NorgesCatering å kjøpe opp Asker og Bærum Selskapsmat, slik at vi fremover kan videreutvikle et større konsern, dekke flere behov og glede utallige matentusiaster.

Nydelige retter til de viktige anledningene

Målet til NorgesCatering er å kunne fortsette å tilby smakfull og frisk kvalitetsmat til alt fra bursdager og jubileer, bryllup, konfirmasjon og dåp. Nå som vi også eier AB Selskapsmat ser vi for oss en enda mer effektiv prosess, et større utvalg retter og en bredere kundebase.

  • Dette blir utrolig spennende. Vi vet at AB Selskapsmat har hatt et stort antall kunder, og at vareomløpet deres har vært høyt. Det samme kan også sies for NorgesCatering. Derfor blir nok dette en travel tid vi går i møte, og det gleder vi oss masse til, sier Tom Karlsen Sørby, grunnlegger av NorgesCatering.

Selv om det kanskje blir mer å håndtere for Sørby vektlegger han at oppdragsmengden og bestillinger aldri skal gå på kompromiss med kvaliteten.

  • Vi kommer alltid til å sette maten først, og med så mange dyktige folk tror jeg det kommer til å gå som smurt, forteller Sørby.

Team med kunnskap og ressurser

Sørby og hans team har sammen lang erfaring fra hotell-, restaurant-, konditori- og slakteri-bransjen. De som jobber med maten for både NorgesCatering og AB Selskapsmat er bevisste på deres kunders ulike behov. Begge cateringselskapene har også vært gode på å ta hensyn til ulike kostholdsrestriksjoner, allergier eller andre ønsker kunder har kommet med.

  • Det er jo en grunn til at vi har mange tilbakevennende kunder som velger å hyre oss til forskjellige arrangementer og anledninger. Vi har alltid vært gode på det vi gjør, og det samme har AB selskapsmat, sier Sørby.

Utenom privatkunder og bedriftskunder vil NorgesCatering også fortsette å kultivere samarbeidene sine med flere av de største leverandørene i Norge. Ved siden av catering vil det altså fortsatt leveres blant annet baguetter, salater og snitter til Kiwi, Rema 1000 og Coop-kjedene.

  • Jeg slutter aldri å være stolt og imponert over det våre flinke ansatte får til. Hver eneste dag leverer vi førsteklasses varer og produkter til fornøyde kunder, sier Sørby.

Vil fremdeles hete Asker og Bærum Selskapsmat

Selv om NorgesCatering har kjøpt opp Asker og Bærum Selskapsmat er det enn så lenge ingen planer om å samle begge cateringselskapene under samme navneparaply. AB Selskapsmat skal være en del av NorgesCatering, men beholde sitt eget navn fremover.

  • AB Selskapsmat har, i likhet med NorgesCatering, opparbeidet seg en god merkevare og et gjenkjennelig navn for mange kunder. Vi har per nå ingen planer om å endre dette navnet. Likevel vil det nok komme en del spennende forandringer fremover som vi gleder oss til å dele, avslutter Sørby.