Velkommen til Lommedalen catering!

Vi er et familiedrevet cateringbyrå som en del av Norgescatering gruppen har over 35 års erfaring fra catering, hotell og restaurantbransjen. Med bred og lang erfaring innen hotell-, restaurant-, konditori- og slakterbransjen stiller vi med et sterkt team! Vi har i dag over 40 dedikerte medarbeidere som gjør sitt ypperste for å levere kvalitet til våre kunder hver eneste dag.

Vi serverer mat av høy kvalitet og til en god pris! Grunnet dette har vi mange tilbakevennende kunder som bruker oss ved flere anledninger.

Vi samarbeider med mange av de største leverandørene i Norge. Vi benytter oss av kvalitetsprodukter og er svært leveringsdyktige.

Vi er i sterk vekst og i dag dekker vi Vestfold, Buskerud, Oslo, Asker og Bærum.

Vi er også en betydelig leverandører av baguetter, salater, snitter, og diverse dagsfersk kaldmat til Kiwi, Rema 1000 og Coop-kjedene. Her finner du oss i over 500 butikker på østlandsområdet!

Med våre samarbeidspartnere har vi en felles meny.
Hovedkontoret vårt ligger i Drammen og vi har ett felles telefonnummer og epostadresse som alle bestillinger kan sendes inn til.

Telefon: +47 22 23 47 00
E-post: post@norgescatering.no

Miljøbevisste
Norgescatering AS er med i Grønt Punkt Norge.
Vi tar miljøansvar ved å delta i en returordning for brukt emballasje. Vi tilbyr mat til alle type selskap, arrangement og festtilstelninger. Ring og snakk med oss om ditt behov – vi hjelper deg gjerne sette sammen en meny!